installationselektriker i Stockholm

Behöver du hjälp med elinstallation, felsökning, elcentral, belysning eller laddbox?

Begär offert

Försäkrade

Livel är ett tryggt och ansvarsfullt elföretag som erbjuder en helhetsförsäkring.

50% på laddstationer

Via Livel får du grön ROT för 50% på både laddboxen och installationen.

Geografiskt område

Stockholm, Uppsala och Mälardalen.

Elinstallationer

Om du behöver hjälp med elinstallationer, reparationer eller underhåll i Sollentuna eller Stockholm är en kvalificerad elektriker det bästa valet. Vi på Livel är erfarna elektriker som kan hjälpa dig att säkerställa att ditt hem eller företag har en säker och effektiv elförsörjning.
Oavsett om du behöver hjälp med en mindre reparation eller en större installation är vi alltid till hjälp. Så om du letar efter en erfaren och pålitlig elektriker, tveka inte att höra av er.

Belysning

Våra certifierade elektriker utför installation av olika typer av ljuskällor, både utomhus och inomhus. Oavsett om befintlig belysning ska bytas ut eller om det är helt ny belysning som ska installeras är vi redo att hjälpa dig. Med vår kunskap och kompetens inom belysning kan du förvänta dig ett resultat av högsta kvalitet.

Elcentral

En elcentral är hjärtat i ett hem eller en företagsbyggnad, och det är viktigt att den fungerar korrekt för att säkerställa att all elanvändning är säker och effektiv. Vi är professionella elektriker som kan hjälpa dig att bestämma vilken typ av elcentral som passar bäst för ditt hem eller företag. Vi kan också hjälpa till med installationen och underhåll av elcentralen.

Laddbox

Att anlita en professionell installatör för din laddbox bidrar till att installationen görs på ett säkert och korrekt sätt. Genom att anlita oss på Livel för din laddbox kan du också ha förtroende för att allt görs enligt gällande säkerhetsföreskrifter och normer. Detta kan bidra till att minska risken för olyckor eller skador på grund av felaktig installation.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Vi erbjuder följande:

  • Elinstallation
  • Elcentral
  • Belysning
  • Laddbox
  • Byte av lysrör

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.